Božićna priča 2014

Organizacijom Božićne priče za svoje jahače, otvoreili smo novo imanje na Šimunčevečkoj cesti kraj Sesveta.

Na otvaranju su bili svih naših osamnaest korisnika terapije pomoću konja zajedno s njihovim braćom, sestrama i roditeljima. Tijekom Božićne priče djeca su se družila i fotografirala s konjima i ostalim životinjama na imanju, izrađivali božićne ukrase, pekli tradicionalni kruh božićnjak, kitili bor, tražili novčiće u slami i slušali Božićnu priču. Svim jahačima podijeljene su diplome za uspješno završenu 2014 godinu u Udruzi Don Kihot.

– Naš sin Karlo je bio oduševljen, nasmijan cijelo vrijeme i uživao je družeći se s drugom djecom i konjima. Diploma za “najjahača Sokola i najbolje vođenje konja pomoću uzdi u 2014. godini” ga je posebno razveselila i već je našao mjesto za nju u svojoj sobi. Radite odlične stvari i jedva čekamo sljedeću radionicu za naše dijete. – rekla je Marina Cigoj, majka jahača Karla.

Predsjednica Udruge Marita Mučić je zadovoljna okupljanjem svih roditelja na imanju, njihovim reakcija i pozitivnim komentarima. Marita je najavila organizaciju Dana besplatnog jahanja za sve koji će biti na imanju krajem siječnja.