Ovako će izgledati novo imanje Don Kihota

KAKO POMOĆI
Sve što Don Kihot radi do sada, nastavit će i dalje. Novo imanje će omogućiti veće kapacitete, nove djelatnosti i još kvalitetnije projekte. Bez vaše pomoći, Don Kihot neće moći nastaviti s radom. Ali mi smo optimistični jer znamo da uz puno malih ruku podrške, možemo zajedno izgraditi novi Centar za intervencije pomoću, prvi takvog tipa u Hrvatskoj. Evo kako možeš pomoći već sad:

  1. Podijeli priču! – Svatko ima nekoga tko pozna nekoga tko zna još nekoga. Podijeli našu priču, neka dođe do što većeg broja ljudi. Puno malih ruku može napraviti čuda!
  2. Komentiraj! – Mi imamo milijun ideja za novo imanje, ali ti imaš sigurno milijun i jednu. Podijeli s nama što nedostaje u našem planu, što bi moglo biti bolje i idemo zajedno napraviti novi Centar za intervencije pomoću konja.
  3. Doniraj! – Iznos nije bitan, važno je da idemo zajedno do zadanog cilja. Pogledaj naš troškovnik i što je sve potrebno za novo imanje. Odluči se na generalnu donaciju ili odaberi specifični proizvod koji želiš donirati. Donacije može biti u novcu ili u samom materijalu.
  4. Posjeti nas! – Dođi na postojeće imanje udruge Don Kihot i upoznaj nas. Upoznaj naše ljude, životinje i otkrij što sve možeš raditi. Korištenjem bilo koje usluge direktno pomažete nastavku rada udruge.
  5. Volontiraj! – Prijavite se za volontiranje u budućnosti. Na novom imanju će biti organizirano jako puno volonterskih akcija. Prijavi se na newsletter i saznaj kada će biti potrebna i tvoja pomoć. Upoznaj nas, upoznaj nove ljude i budi dio velike priče koje se gradi u blizini Sv. Ivana Zeline.

IBAN: HR8723400091110409752 (Privredna banka Zagreb)

PROČITAJTE CIJELU PRIČU O VELIKOJ DONATORSKOJ AKCIJI: ZAJEDNO GRADIMO NOVO IMANJE