Dan otvorene štale

 

Sljedeću srijedu otvaramo vrata našeg imanja!

25. svibnja 2016 od 12 do 19 sati!

Sve vas pozivamo ovu srijedu na naše imanje Don Kihot na Šimunčevečkoj cesti kraj Sesveta! Otvaramo vrata naše štale u sklopu Dana otvorenih vrata udruga koje organizira Vlada RH.

 

Dan-otv-vrata

 

Imat ćete priliku upoznati naše volontere, članove, korisnika i sve naše životinje. Ponesite puno mrkve, salate, jabuka i ostalog voća i počastite naše male i velike stanovnike imanja (konje i kuniće). Naučite kako se brinemo o konjima, kako konji pomažu djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom i zašto ih toliko volimo. Za svu djecu će biti na kraju organiziran mali kviz gdje mogu osvojiti suvenir i ponijeti ga kući. Posebna avantura djeci će biti penjanje i igranje na našem sjeniku.

_MG_1411

 

Kreativne radionice izrade suvenira trajat će tijekom cijelog poslijepodneva. Bit će moguće jahanje i za djecu i za odrasle u terminima od 12 do 13 sati te kasnije poslijepodne od 16 do 18 sati! Jahanje za djecu je po 30 kn, a za odrasle 40 kn za 10 minuta.

 

Uz sve ovo ćete se moći odmoriti u našem malom kafiću za članove uz kavu, čaj, sokove i sladoled, zaigrati najveću igru memori u Hrvatskoj i pomoći u izgradnji našeg eko vrta.