Humanitarni božićni kviz za Don Kihot

tkalcavrata
Misliš si da znaš sve o Božicu? Razuvjerit ćemo te! Ne moraš znati sva imena sobova Djeda Božićnjaka da bi pobijedio jer te uz klasična pitanja očekuju i ona multimedijskog sadržaja u kojima možeš testirati svoje znanje iz božićnih filmova, pjesama, scena iz serija… Tebe i tvoje društvo čekaju i zadaci u kojima ti može pomoć i puka sreća. Nasilji olovku i povedi društvo a za božićni ugođaj ćemo se potruditi mi!
 
Uz zabavu, učinit ćeš i dobro djelo! Sav novac prikupljen od kotizacija direktno se donira Udruzi Don Kihot koja se bavi terapijama pomoću konja – trenutno na imanju u Sesvetama imaju ukupno osam konja pomoću kojih redovito pomažu 30-ak stalnih korisnika i još 20-ak povremenih korisnika. Osim same , udruga radi edukacije i radionice za širu zajednicu kroz primjer održivog imanja, recikliranjem otpada, humanim čuvanjem i brigom o životinjama, uzgajanjem povrća u eko vrtu. Na taj način ih mjesečno posjeti gotovo tisuću ljudi. Otvoreni su za sve vrste volontiranja, posjete škola i vrtića i dajemo priliku mladima i starijima da ispune svoje vrijeme pomaganjem marginaliziranim skupinama društva. Najvažnija im je inkluzija, odnosno uključivanje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u zajednicu i druženje na radionicama sa svim ostalim posjetiteljima naše Udruge. Donacijom pomozite da nastave uspješan rad i u 2017. godini.
 
——
 
Za sudjelovanje je potrebno prijaviti četiri (4) natjecatelja u jednoj grupi. Ukupno se maksimalno može prijaviti 10 timova koji će sudjelovati pa požurite sa svojom prijavom.
 
Kotizacija po osobi iznosi 40kn i taj novac se direktno koristi kao donacija Udurzi Don Kihot. Sudjelovanjem u kvizu dobivate grickalice za cijeli stol (nachos chips i kikiriki) te svaka osoba jedno piće po izboru: kuhano vino, rum punč ili kakao besplatno. Prijavi se mailom na info@cafesjedi5.com ili preko Facebook-a!
 
Najbolju ekipu očekuje nagrada:
– boca kvalitetnog vina iz Istre
– besplatna Božićnu kavu za dvije osobe u Sjedi 5
– kalendar Udruge Don Kihot za 2017. godinu
– bojanka Udruge o ljubavnoj priči dva konja na imanju
(kako bi svaki član ekipe mogao izabrati ono što voli)
 
Humanitarni multimedijski božićni kviz počinje u 20h, u srijedu 21. prosinca 2016! Trajanje kviza je oko dva sata. Molimo sve natjecatelje da dođu malo ranije kako bi se pripremili za početak.
voditelj i autor kviza: Dino Goleš
lokacija kviza: Cafe Sjedi 5, Ulica Ivana Tkalčića 84, Zagreb