Matea Kovač dobitnica nagrade Croatian Women’s Network

Na jučerašnjoj svečanoj dodjeli u Hotelu Sheraton, naša volonterka Matea Kovač dobila je nagradu Croatian Women’s Network (Mreže hrvatskih žena) kao ‘Future Leader’ (Buduća liderica). Posebna nagrada je dodijeljena i predsjednici RH Kolindi Grabar Kitarović.

 

Naša Matea je ovu nagradu zaslužila svojim radom i zalaganjem, kako u Udruzi Don Kihot, tako i izvan nje. Svoju ljubav prema ljudima i životinjama, Matea je udružila u Don Kihotu, počela je volontirati u svom rodnom gradu Šibeniku prije osam godina i u tome je ustrajala sve do danas. Osim što sudjeluje u terapijama pomoću konja, Matea je zaslužna za poslušnost terapijskih konja, njihovu kondiciju i ponašanje prema jahačima. Kao pravi borac za jednakost, Matea i je jedna od sedam hrvatskih blogera koji sudjeluju u kampanji “Nije smiješno” s ciljem podizanja svijesti o zlostavljanju na internetu.

 

Matein blog možete pročitati ovdje.

 

U našu Mateu Kovač, kao buduće liderice, još je nagrađeno četiri djevojke iz Kanade i Hrvatske. Nagrade su bile dodijeljene i za Utjecajne hrvatske žene, gdje je nagrađeno 14 žena iz Kanade, SAD-a, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije, Ujedinjenog kraljevstva i Hrvatske. Posebnu počasnu nagradu zaslužila je i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović za svoj dosadašnji rad.

 

 

12801232_1783222131901864_1545429678048858641_n

mateakonj1

mateakonj2