VIDEO: Otvaranje PEPCO kreativnog kutka

Hvala svima koji ste nas posjetili u srijedu 26. svibnja

Posjetite nas i pogledajte sve novosti na imanju Udruge.

Projektom PEPCO male kacige Udruga Don Kihot je financirala izgradnju novih sprava na dječjem igralištu kao i izradu PEPCO kreativnog kutka. Uz postojeće penjalice za djecu i ljuljačke, na igralištu je i vrtuljak, žabac za ljuljanje te nove klackalice. Igralište je opremljeno novim anti-stres podlogama koje će igru učiniti još sigurnijom i ugodnijom.

Projektom je financirano i postavljanje rešetki protiv blata koje čine put do novog PEPCO dječjeg kutka. Riječ je o drvenoj kućici s terasom koja će služiti kao središte kreativnih radionica na imanju. Posjetite nas i uživajte u novim spravama na igralištu i PEPCO kreativnom kutku. Genealni posjet za građanstvo je moguće tijekom cijelog tjedna od 9 do 18 sati, ali pokazna jahanja su moguća samo u za to predviđenim terminima (pogledajte desni stupac za više informacija ili se javite mailom prije dolaska – info@donkihot.hr)

Inače, ovim projektom financirat će se terapija pomoću konja za štićenike centra „Srce“ kroz tri mjeseca trajanja projekta.

Novo igralište i kreativni kutak tijekom trajanja projekta će isprobati najosjetljivije skupine djece iz našeg društva. Projektu će se u organiziranim dolascima pridružiti korisnici i štićenici:

  • Centra za odgoj i obrazovanje iz Zagreba i okolice
  • Domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi
  • te učenici osnovnih škola iz Sesveta i susdjednih gradova

Više o projektu možete pročitati ovdje i saznati sve novosti: www.donkihot.hr/pepco/