Za par dana napokon gotovi radovi

Kako prenosi portal Sesvete danas, uskoro bi napokon trebali biti gotovi radovi na Vugrovečkoj cesti i u Dobrodolskoj ulici zbog čega ste do našeg imanja morali dužim i okolnim putem dolaziti.

 

Bila je potrebna rekonstrukcija raskrižja u Dobrodolu koji je sada semaforiziran, no problem je nastao zbog dugotrajnosti radova. Naime, izvođač radova Pionir, relativno je kasno ušao u posao, tijekom listopada i što zbog vremena, a što zbog nekih imovinsko pravnih problema koji su u međuvremenu riješeni, cijela rekonstrukcija se otegnula prenosi Sesvete danas.

 

Patili su svi prolaznici tim dijelom ceste, jer je kroz cijelo to vrijeme, dakle pet mjeseci, promet bio reguliran semaforom naizmjenice jednom voznom trakom, što je u špici, jutarnjoj i popodnevnoj, stvaralo velike prometne gužve.

 

Prometnim problemima na tom dijelu konačno stiže kraj, zagrebački Holding, odnosno podružnica Zagrebačke ceste počinje asfaltiranjem čime će u konačnici biti otvorena i druga traka, te se promet ponovo normalizirati. Danas se polaže donji sloj asfalta, a početkom narednog tjedna svi korisnici te dionice moći će konačno odahnuti, jer bi radovi trebali biti završeni pa će i putovanje do našeg imanja biti brže i jednostavnije!

 

foto: www.sesvete-danas.hr