NOVI DATUM: Zajedno za Don Kihot 26.11.

Zbog lose vremenske prognoze i najavljene kise, selimo nas event na sljedecu subotu!

U subotu, 26.11.2022. od 14 sati na našem imanju u Šimunčevečkoj cesti, Dobrodol, održat će se donatorski event od kojeg će se sva prikupljena sredstva uložiti u oporavak Udruge od požara.

Za početak želimo zahvaliti našem glavnom sponzoru Husse Hrvatska, bez kojeg bi organizacija ovog eventa bila teško izvediva pošto nam je kafić izgorio i veliki dio inventara zajedno s njime.

> LINK NA FACEBOOK EVENT


Stoga će se Husse, osim potpore u organizaciji samog eventa, pobrinuti i da nam na sam dan eventa ništa ne nedostaje na imanju.


Također, na dan eventa Husse će imati svoj punkt gdje ćete moći kupiti njihove proizvode, od kojih postotak ide za Don Kihot, te za donaciju dobiti nutricionističke savjete za svoje kućne ljubimce i još puno toga.


Za više detalja o Husse Hrvatska i njihovoj ponudi pratite naše objave.Sam event je zamišljen kao adventski prodajni sajam s rukotvorinama naših članova i volontera te Don Kihot promo predmeta.


I naravno nema ništa bez naših glavnih zvijezda, konja, pa će tako biti i mogućnost jahanja 😃

I za kraj, kakav bi bio adventski sajam bez hrane i pića, pa će za tu prigodu biti spremno kuhano vino, kuhani gin, vruća čokolada i pispaji 🙂

ULAZ JE SLOBODANVESELIMO SE VAŠEM DOLASKU 😃