Od 29. travnja počinje Donkihotovska proljetna škola! Riječ je o radionicama, igri i jahanju subotom od 13 do 17 sati na imanju Don Kihot uz naše edukatore i animatore koji u potpunosti preuzimaju brigu o djeci. Kroz ukupno pet subota djeca će na radionicama naučiti sve o konjima, brizi o njima, opremi, sigurnosti tijekom jahanja, hranjenju i naravno jahati. Učit će o prirodi, kako se životinje i biljke bude za proljeće, uzgajat će vlastitu biljku, sudjelovati u sadnji eko-vrta, posjetiti susjedno imanje i upoznati ljame, izrađivati prijateljske čestitke i družiti se s drugim polaznicima radionica.

 

Tko je do sada bio kod nas na imanju zna da nam nikada nije dosadno.

 

Upisi u Donkihotovsku jesensku školu traju do 30. travnja, potrebno se prijaviti telefonom Meliti na 0998525859 ili mailom na donkihot@donkihot.hr!

Cijena cijele škole je 600,00 kuna. (moguće je upisati samo prvi sat škole i vidjeti kako se djetetu sviđa pa nakon toga uplatiti ostatak škole – prvi sat je 150,00 kuna).  Za braću i sestre koji zajedno upišu školu, odobravamo popust

 

 

Što je sve uključeno u Donkihotovsku jesensku školu?

  • potpuna briga i animacija djece tijekom trajanja radionica i aktivnosti subotama 13-17 sati
  • jahanje po rasporedu radionica (pogledajte ispod)
  • osiguravanje svog potrebnog materijala za bojanje ili izradu predmeta i sudjelovanje u radionicama
  • čaj i sezonsko voće za sve tijekom svih dana radionice
  • diploma kao dokaz uspješno završene škole

 

 

 

Zbog radionica s jahanjima, minimalna dob bi trebala biti 4 godine. Za manje uzraste, bit će organizirane drugačije radionice. Kako će grupe biti po do maksimalno 15-ero djece, radionice će biti prilagođene svim uzrastima. Ukoliko je loše vrijeme, škola će se svejedno održati (tako da uvijek možete računati na ovaj termin) samo će se preseliti u unutarnje prostore i možda doći do promjena tema radionica. Radionice koje se nisu održale zbog kiše, bit će preseljene na sljedeći vikend.

 

PODSJEĆAMO:

Upisi u Donkihotovsku proljetnu školu traju do 30. travnja, potrebno se prijaviti telefonom Meliti na 0998525859 ili mailom na donkihot@donkihot.hr!

Cijena cijele škole je 600,00 kuna. (moguće je upisati samo prvi sat škole i vidjeti kako se djetetu sviđa pa nakon toga uplatiti ostatak škole – prvi sat je 130,00 kuna).