Advent u Don Kihotu 18. prosinca

Stiglo nam je najčarobnije doba godine i voljeli bismo ga obilježiti druženjem sa svima vama. Stoga vas pozivamo u subotu 18.12.2021. od 13h da nam se pridružite na našem imanju u Dobrodolu (Šimunčevečka cesta) te zajedno s nama provedete jedno divno poslijepodne. Pripremamo ponešto za male, ali i za velike.

subota – 18 prosinac 2021

13:00-19:00h


Od 14h do 16h bit će moguća pokazna jahanja (šetnja na konju). Fotografiranje s konjima, pečenje marshmallowa na logorskoj vatri, mali adventski sajam s rukotvorinama naših volontera i još puno toga.
Također ćete moći vidjeti nacrte našeg novog imanja te ostaviti donaciju kako biste nam financijski pomogli u realizaciji projekta, a u znak zahvale ćemo vas zagrijati kuhanim vinom, kuhanim ginom ili za malene s toplim kakaom 🙂


Kome bude unatoč tome zima, moći će se zagrijati u našoj kućici uz crtanje svog omiljenog konja. Nadamo se snijegu, no u slučaju kiše, druženje prebacujemo na nedjelju 19.12.2021. u isto vrijeme.
NAPOMENA: molimo vas da potvrdite svoj dolazak tako što će te se prijaviti na event sa ”going” na nasoj Facebook stranici:

https://www.facebook.com/events/1067154014129902/

To nam je jako bitno zbog organizacije i epidemiološke situacije te vam unaprijed zahvaljujemo na povratnoj informaciji. Ukoliko nemate Facebook profil, potvrdite nam svoj dolazak mailom na donkihot@donkihot.hr