Donkihotovski Volonterski Kamp

Od ponedjeljka 20.3. 2017. do nedjelje 26.3.2017. svaki dan od 15h do 18h traje Volonterski kamp u Udruzi Don Kihot-terapije pomoću konja. Ako volite prirodu i životinje i jedva ste dočekali prve tračke sunca nakon duge zime da izjurite van, ovih tjedan dana ne želite propustiti. Upoznajte donkihotovski ljudski i životinjski kadar, nove zanimljive ljude te proširite svoje obzore.

 

Čekaju Vas radionice i novi izazovi u kojima ćete imati priliku upoznati nove ljude i zbližiti se kroz timski rad. Sve radionice se održavaju na otvorenom u prirodi gdje svi imamo priliku istinski upoznati prirodu, umoriti se fizički, otići doma prljavi i s guštom se istuširati. Naučite zabiti čavao, držati čekić, zapaliti vatru, očistiti konjska kopita i sa samopouzdanjem biti vođa životinji od 500 kilograma. Nakon što to savladate, sigurno ćete otkriti neki novi dio sebe za koji do tad niste znali.

 

Od prvog dana će svi prijavitelji biti podijeljeni u timove s raznim zadacima, a zadnji dan kampa ćemo imati završni natjecateljski zadatak, proglašenje pobjedničkog tima, dodjelu zaslužene nagrade i opušteno druženje uz roštilj. Za sve ljubitelje konja ovo će biti posebno iskustvo, pošto ćemo se gotovo cijelo vrijeme družiti s konjima, učiti osnove sedlanja, timarenja i vođenja konja.

 

Volonterski kamp je način da Don Kihot približimo svima, da možda proširimo svoju donkihotovsku obitelj, da na trenutak zaboravimo sve i postanemo opet djeca, a da kroz nove neuobičajene izazove možda malo bolje upoznamo sami sebe.