Interaktivna noćna predstava Ukleta štala

ukleta-stala

 

U subotu za odrasle, u nedjelju za djecu. I kada kažemo za odrasle, nemojte nikako taj dan voditi djecu sa sobom. Upozorili smo vas.

 

Ukleta štala je interaktivna predstava na imanju Don Kihot (u Sesvetama) za vikend prije Svih Svetih, i prva strašna  Halloween tura ovakog tipa u Zagrebu. Posjetitelji će u sat vremena obići štalu, imanje, šumu i potok i probati dokazati da duh stare babe Jagode (koji se navodno još uvijek pojavljuje tamo) više nije prisutan i otkriti je li stvarno istina da su se klaunovi ubojice počeli pojavljivati u Zagrebu. Tijekom predstave su mogući taktilni, audio-vizualni podražaji i efekti plašenja.

 

Ukleta štala za ODRASLE u subotu 29.10. s početkom u 19:00 i 20:30 JE OTKAZANA ZBOG MALOG BROJA PRIJAVLJENIH.

Dječja tura u nedjelju će se održati :)

 

Ukleta štala za DJECU će biti u nedjelju 30.10. s početkom u 16:00. Za dolazak se potrebno predbilježiti prijavom na Facebook ili malom na donkihot@donkihot.hr s imenom, prezimenom i kontakt brojem telefona. Sudjelovanje za djecu se naplaćuje 60kn, uključuje kakao/čaj, jahanje pod bakljama i interaktivnu predstavu na imanju. Za djecu mlađu od 12 godina, bit će organizirana zabavna Halloween radionica, dok će za starije od 12 godina biti strašna interaktivna predstava. Naravno starija djeca koja ne žele biti prestrašena mogu sudjelovati u zabavoj radnici s mlađima. Prijava je obavezna, roditelji ne plaćaju sudjelovanje, a mogu cijelo vrijeme biti s djecom.

 

Priča Uklete štale:

Otkada smo došli na imanje, događale su se čudne i neobjašnjive stvari. Nismo tome pridavali puno pozornosti, ali u zadnje vrijeme sve više čujemo priča od susjeda i naših volontera o čudnim situacijama. Saznali smo da je prije par godina na imanju umrla baba Jagoda. Zadnje čega se susjedi sjećaju su njeni povici zapomaganja. Kako joj nitko nije htio pomoći, agonija smrti je trajala nekoliko dana u bunaru. Policijskih izvještaja nije bilo jer nitko nije uspio pronaći tijelo. Uz ovo, susjedi prepričavaju i pojavu klaunova ubojica u Dobrodolu. U zadnjih tjedan dana su ih vidjeli dva puta kako se šeću oko autobusne stanice s motorkom u rukama. U ovakve stvari mi baš ne vjerujemo, pa ćemo sve to pokušati dokazati zajedno. Vikend prije Svih svetih je najbolje vrijeme za to kad su duše najbliže ovozemaljskom životu. Ako se ne bojite, pridružite nam se!

 

Psssst, djeci nećemo reći baš sve dijelove priče da ih puno ne preplašimo, obećajemo da će im šetnja biti zabavna!