Kalendar za 2019

 

Donacijom pomozi Don Kihotu, a mi ti zauzvrat darujemo Kalendar za 2019. godinu i bojanku Ljubavna priča. Ove godine pokloni ljubav, pokloni kalendar koji će trajati cijelu godinu, a s kojim pomažeš radu naše Udruge. Tu je i bojanka Maro i Shani – ljubavna priča, koja je savršen poklon najmlađima, a prikazuje naše konje, imanje i priču o ljubavi.

 

Za svaku donaciju tijekom studenog i prosinca iznad 50kn šaljemo kalendar na tvoju kućno adresu, a iznad 100kn kalendar i bojanku! Nemojte zaboraviti ostaviti adresu u podacima kod uplate donacije! IBAN: HR8723400091110409752 (PBZ)

 

Udruga Don Kihot se bavi terapijama pomoću konja i (re)habilitacijom djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Uz vašu pomoć smo kombi (za prijevoz tereta i putnika) dobiven donacijom obnovili, uredili, osposobili za korištenje i registrirali. Obnovili smo konjsku opremu, pijesak u jahalištu, povećali smo broj sprava za igru na dječjem igralište te obnovili dotrajale sprave. Poboljšali smo i proširili didaktički materijal koji se koristi u terapijama pomoću konja. Posebno smo ponosni što smo sudjelovali pri izradi Programa osposobljavanja Instruktora aktivnosti pomoću konja za osobe s invaliditetom te smo dvoje naših članova upisali na ovaj novi tečaj pri Narodnom učilištu u Rijeci kako bismo kontinuirano radili na svim znanjima i vještinama. Ostvarili smo i našu dugo planiranu želju – osigurali smo naše korisnike, volontere i zaposlenike od posljedica nesreća i ozljeda na imanju.

 

Primjerak bojanke i kalendara možete preuzeti na imanju Don Kihot (Šimunčevečka cesta, Sesvete), minimalna donacija za kalendar je 35kn, a za bojanku 25kn.

 

Napisani iznosi su minimalne donacije koje možete uplatiti direktno na žiro-račun udruge (IBAN: HR8723400091110409752) ili ubaciti u donatorsku kutiju na lokacijama, ali vaš iznos može biti i veći.

 

Kalendar za 2019 godinu:

  • dimenzija 44x25cm
  • 12 stranica u boji, za svaki mjesec posebno + naslovna stranica
  • uvez po dužoj strani (vodoravno)

 

Bojaka Ljubavna priča:

 

Vašom donacijom ćete pomoći uspješne i kvalitetne terapije pomoću konja za sve naše korisnike, a mi ćemo vam se zahvaliti poklonom koji će vam trajati cijelu godinu.

 

 

 

bojanka2