Volonterska akcija Gradske organizacije HNS-a

Gradska organizacija Grada Zagreba Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati u subotu dolaze u Don Kihot pomoći u uređenju imanja za proljeće.

Na našem imanju su već počeli radovi na novom jahalištu. Jahalište će omogućiti kvalitetniju i kontinuiranu terapiju pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju, ukupno je potrebno skupiti preko 60.000 kuna. pročitaj kako se možeš uključiti

Akciji izgradnje jahališta i uređenja imanja za proljeće priključit će se ovu subotu, 28. ožujka 2015. godine od 9:30 sati ujutro i Gradska organizacija Grada Zagreba Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati.

hnsweb

Uz predsjednicu GO HNS-a, Anku Mrak-Taritaš, u akciji će sudjelovati dvadesetak članova organizacije. Čekaju ih poslovi čišćenja štale, brige oko konja, cijepanja i slaganja drva, sadnje novih stabala i grmlja te sudjelovanje u terapiji pomoću konja.

– Drago nam je da smo baš mi Udruga koju su članovi HNS-a odabrali podržati. Ovdje na imanju radimo velike stvari i konstantno se trudimo ići naprijed kako bi i naši jahači imali kvalitetniji život. Lijepo je vidjeti podršku sa svih strana i financijsku i volontersku. – zahvalila je predsjednica Udruge Marita Mučić svima koji su do sada na bilo koji način pomogli radu Don Kihota.

Pozivamo Vas sve da se priključite volonterskoj akciji u subotu. Upute kako doći do imanja imate ovdje. Volonteri GO HNS-a na imanju će boraviti otprilike do podneva. Ne morate brinuti, posla ima dovoljno za sve :).