Kreativni vikend: Nacrtaj svog konja

Kreativni zadatak za djecu je nacrtati svog najdražeg konja iz Don Kihota, Feniks, Shani, Sokol, Maro ili Nacika?

Nakon ‘Vikenda pečenih krumpira’ i dalje radimo na povećanju svijesti građana o važnosti terapije pomoću konja. Ovog vikenda, 31. siječnja i 1. veljače na imanju Don Kihot od 12 do 17 sati traje ‘Kreativni vikend: Nacrtaj svog konja’. Zadatak za djecu će biti upoznati se s konjima Udruge i jednog od njih prikazati na svoj način. U isto vrijeme će biti moguće jahanje za građanstvo, za djecu 30 kuna, a za odrasle 40 kuna. Za pauzu od jahanja pripremamo palačinke s domaćim pekmezom i voćni čajevi za sve.

Pridruži se Facebook događaju

– Vidjeli smo već nekoliko puta da roditelji imaju jako veliku želju jahati sa svojom djecom, ali ih je sram to reći jer misle da je jahanje rezervirano samo za najmlađe. Ovog ćemo vikenda zato imati mogućnost obiteljskog jahanja, znači jahanje za mamu, tatu i dijete u paketu za 100 kuna. Svi koji su do sada došli i upoznali naše konje znaju koliki je to gušt. – rekla je  Marita Mučić.

Ovog vikenda će biti prilika za dobiti svoj primjerak kalendara Udruge Don Kihot za 2015. godinu. Za svaku donaciju koju date Udruzi, kao nagradu dobivate ovaj kalendar s dvanaest fotografija njihovih konja. Donacije se skupljaju za izgradnju novog jahališta kako bi djeca s teškoćama u razvoju imali kvalitetniju terapiju pomoću konja.

krativni vikend

IMG_2111