Maja Vuga

Maja je studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i trenutno je na diplomskom studiju edukacijske rehabilitacije.

U našoj Udruzi Maja je voditeljica terapije pomoću konja (trenutno u procesu edukacije za hipoterapeuta), ali zbog viška energije i njenih brojnih talenata ona se bavi i građevinarskim radovima, nabavlja hranu za konje, vodi edukacije za volontere i kondicionira konje. Konji su Majina ljubav od malih nogu, a volontirati u Don Kihotu započela je 2012. godine kada se zaljubila u naše četveronožne prijatelje koji će i vas osvojiti već na prvi pogled.

Maja uživa u društvu svojih ljudskih i životinjskih donkihotovskih prijatelja i odlučila im je posvetiti svaku slobodnu minutu svoga vremena. Godine 2015. je zbog iznimnog angažmana u Udruzi nominirana za Volonterskog oskara jer je svojom upornošću, radinošću i snažnom voljom odradila preko 760 volonterskih sati i uvelike pomogla Udruzi pri preseljenju na novo imanje u Šimunčevcu.

U Don Kihotu je toliko često da već govori kako je on postao njena druga obitelj. Najljepši kompliment koji je dobila od članova Udruge: „Da ju ostavimo na Antarktici mislim da bi preživjela koliko je sposobna“.