Maji dodijeljeno posebno priznanje za volonterski rad

Iako su građani glasovanjem odlučili Volonterski Oskar dodijeliti Slavku Navratilu, Maja Vuga je dobila posebno priznanje VCZ-a za volonterski rad u prošloj godini

Članovi Udruge su ove godine za Volonterski Oskar Volonterskog centra Zagreb prijavili jednu od najaktivnijih volonterki udruge – Maju Vugu. Na današnjoj svečanoj dodjeli nagrada u Staroj gradskoj vijećnici, Maja je za svoj rad dobilaposebno priznanje za volonterski doprinos u 2014. godini. Slavko Navratil, volonter Udruge Dodir dobio je najviše glasova građana, a Marin Čujić volonter Udruge Krijesnica također posebno volontersko priznanje VCZ-a.

– Drago mi je što sam dio ove velike priče. Preznojila sam se bar deset puta tijekom dodjele nagrada i govora. Ne mogu vam opisati kako se sada osjećam. Nagrade su manje važne, to što netko cijeni vaš rad je ono bitno. Želim da svi čuju za našu Udrugu Don Kihot i shvate važnost našeg rada – terapije pomoću konja. Mi omogućujemo dvadesetero djece s teškoćama u razvoju kvalitetniji bolji život. Neki od njih pomoću konja prvi put osjete pokretanje svoje zdjelice i pokrete tijela. – rekla je Maja na dodjeli nagrada.

Ovo je bila još jedna prilika da istaknemo kako i dalje ulažemo velike napore u skupljanju sredstava i materijala za izgradnju novog jahališta čija se cijena, ovisno o izvedbi, kreće preko 60 tisuća kuna.

Ovdje doznajte kako pomoći u doniranju i izradi jahališta

 

MajaVuga2