Nova Proljetna bajka ove subote od 13 sati!

Proljetna bajka će biti najbolji uvod u Donkihotovsku proljetnu školu koja počinje vikend kasnije (30. travnja), a čiji upisi još uvijek traju.

 

Ove subote na našem imanju dočekat će Vas nesvakidašnji domaćini – oživljeni likovi iz najpopularnijih bajki. Vještica će pričati proljetnu bajku i voditi vas kroz dogodovštine Snjeguljice, Crvenkapice, Pocahontas kroz šumu u kojoj živi Palčica sa svojim prijateljima.

 

Glavni zadatak Proljetne bajke je otključati Zlatokosu s tavana. Ključ je skriven na imanju, a do njega vode upute koje se nalaze u staroj škrinji. Put do škrinje moraš otkriti uz pomoć konja, jabuka i Crvenkapice. Savjete će uz pjesmu i ples dijeliti svi likovi puni dobrog raspoloženja i na kraju slaviti oslobađanje Zlatokose.

 

Proljetna bajka počinje 23. travnja od 13 sati jahanjem za sve zainteresirane.

 

Cijena jahanje je po regularnim cijenama, za djecu 30kn, a za odrasle 40kn. Samo pričanje bajke i sudjelovanje u potrazi je besplatno za sve sudionike. Ovaj događaj će najbolje opisati i prikazati svima kako inače izgledaju druženja na našem imanju s životinjama i u prirodi. Zato ćemo od subote 30. travnja započeti novu Donkihotovsku proljetnu školu. U njoj djeca uče vještine u prirodi, druže se, zabavljaju, jašu i sudjeluju u raznim radionicama. Tijekom satova škole nije potrebno da roditelju budu uz djecu jer će se o njima brinuti naši volonteri. Više o Donkihotovskoj proljetnoj školi pročitajte ovdje.

 

Evo kako je izgledala prošlogodišnja Proljetna bajka: