Pečemo jesenske plodove ovaj vikend!

Tijekom ovog vikenda (17. i 18. listopada) na imanju Don Kihot organiziramo jesenske radionice, pečenje jesenskih plodova i jahanje za građanstvo.

Udruga Don Kihot i svi njeni posjetitelji ovog će vikenda uživati u finim jesenskim plodovima i druženju. Dođite ove subote i nedjelje (17. i 18. listopada) u vremenu od 14 do 19 sati na imanje Don Kihot u Sesvetama (Šimunčevečka cesta) i proslavite s nama jesen. U ovom terminu će biti moguće jahanje za građanstvo (10 minuta za djecu je 30 kuna) dok će radionice, animacija i porcije pečenih jesenskih plodova biti besplatne. 

Djeca će imati zadatak s roditeljima sami probati ispeći kestene, kukuruz, tikve i ostale jesenske plodove na roštilju i logorskoj vatri.

jesen-plodovi

“Nastavljamo s našim programima u kojima želimo djeci pokazati alternativu asfaltu, trgovačkim centrima i plastičnim igraonicama. Tijekom pečenja će sve saznati o tome kako su jesenski plodovi nastali, koliko im je trebalo da sazru, kako se pripremaju, i ono najslađe, kakvog su okusa. Uz sve su naravno uključene stare seoske igre kao skakanje u vreći, potezanje užeta i igranje najvećeg memoryja na ovim prostorima.” – rekla je predsjednica Udruge Marita Mučić koja poziva sve na druženje.

Pozivamo sve koji nisu nikad do sada bili na našem imanju da nas posjete i upoznaju. Od 24. listopada kreće posebna Donkihotovska jesenska škola čiji se upisi otvaraju uskoro.

Tijekom pokaznih jahanja, djeci će biti objašnjeno sve oko brige za konje i pripreme za jahanje. Iz prve ruke će moći probati timariti konje, dati im hranu i osjetiti kako je to upravljati tako velikom životinjom.

Donkihotovski kafić za članove Udruge u ponudi ima sve vrste kave, čajeva i sladoleda koji će roditeljima učiniti dolazak na imanje zanimljivijim.