Svake srijede humanitarna prodaja u Sesvetama

Kako bi nas upoznalo što više ljudi te prikupili dodatna sredstva za rad Udruge, svaku srijedu do kraja svibnja organiziramo prodaju naših bojanki i bonova za jahanje u Sesvetama!

 

11., 18.  i 25. svibnja, Kaufland Sesvete (Bistrička 6), od 16 do 21 sat.

 

Na našem štandu će se svi zainteresirani moći upoznati s radom Don Kihota, terapijom pomoću konja i načinom na koji se svi mogu uključiti u rad Udruge.

 

Na štandu će se moći kupiti naša bojanka – Ljubavna priča: Maro i Shani – koju smo dobili zahvaljujući donacijama, tako da sva sredstva direktno idu za rad Udruge.

 

Štand će biti i super prilika za kupiti bon za jahanje nekom od svojih dragih osoba. Bonovi za jahanje se mogu iskorititi na imanju Don Kihota na Šimunčevečkoj cesti (Dobrodol-Sesvete) svake subote poslijepodne, odnosno u terminima za građanstvo.

 

Kaufland Sesvete, kao najbliži trgovački centar, nam je bio prvi izbor za izložbu i prigodnu prodaju. Zahvaljujemo se tvrtki Kaufland što nam je bez naknade ustupila prostor svog centra i odobrila naš dolazak iznimno kratkom roku. Drago nam je što naš rad i našu Udrugu prepoznaju druge tvrtke i omogućuju napredak u radu.

 

 fotografija: Google maps

Lokacija Kauflanda i mjesta prigodne prodaje Udruge Don Kihot: