U subotu potraga za uskršnjim jajima

Ove subote (taman prije Uskrsa) na imanju ćemo imati potragu za čokoladnim uskršnjim jajima, prvenstvo u skakanju u vrećama i veliku dobrodošlicu našim novim stanarima – kunićima.

Pozivamo Vas sve na jahanje, druženje i boravak u prirodi ove subote, 26.03.2016 godine s početkom od 13 sati. Kao i uvijek, bit će omogućeno jahanje za sve zainteresirane, a nakon toga nastavak druženja kroz radionice.

_MG_7944

 

U potrazi za uskršnjim jajima djeca će uz poruke i zagonetke tražiti tragove na imanju. Bit će skriveni posvuda, od bunara, rampe za pojahivanje, sedlarnika pa do jahališta. Na kraju će pronaći blago i svi se zajedno zasladiti. Napokon nam je stiglo i ljepše vrijeme pa će se svi zainteresirani moći natjecati u skakanju u vrećama. To je sport koji nikad ne može dosaditi, bez obzira koliko imali godina.

Na imanje za vikend stižu i novi stanari – patuljasti kunići! Novu nastambu smo gradili proteklih tjedana, a u nju djeca mogu ući i družiti se s kunićima, pomaziti ih i nahraniti.

zec

 

Kao i svaku put, jahanje za djecu od 10 minuta je 30 kuna, za odrasle 40 kuna. Sve ostale radionice i igre su besplatne. Dok djeca jašu i zabavljaju se, roditeljima će kafić udruge skratiti vrijeme. U njemu možete popiti kavu, sok, čaj ili neki drugi topli napitak.

I prognoza je dobra, pa nema razloga da se ne vidimo.

_MG_7958