Pripreme za Božić na imanju 17. i 18.12.!

dsc_0877

 

Posjetite nas ovog vikenda i pripremite se zajedno s nama za božićne blagdane.

 

Ove subote i nedjelje 17. i 18.12.2016 organiziramo posebne radionice za djecu gdje će svi moći naučiti kako izrađivati božićne ukrase od prirodnom materijala, u subotu će nam trebati puno malih ruku da nam pomogne oko ukrašavanja kuće i štale, a u nedjelju pripremamo interaktivnu predstavu Božićna priča koja će biti besplatna za sve sudionike.

 

Posjetite nas u subotu i nedjelju od 13 do 16 sati na druženju i jahanju. Kao i svakog puta, i ovaj vikend imamo organizirano jahanje za građanstvo u terminu od 14 do 16 sati (30kn jahanje za djecu, 40kn za odrasle do 80kg u trajanju od 10min). Osim toga se možete upoznati i s našim ostalim životinjama: psom Zarom, golubovima, malom kozom i našim kunićima. Prije jahanja oslobodite svoj kreativni duh.

 

subotnja radionica od 13 sati: izrada božićnih ukrasa od prirodnih materijala, ukrašavanje imanja i druženje sa životinjama

nedjeljna radionica od 13h: Božićna priča – interaktivna predstava u kojoj ćemo djeci pokazati kako se nada tradicionalni slavio Božić.

sve radionice su besplatne

 

Na imanju vas očekuje i topli grijani prostor, logorska vatra i naravno sve iz našeg kafića: kava, topli kakao, kuhano vino i još puno toga…

 

Vidimo se!

 

 

Ovdje pogledajte fotogaleriju kako je bilo našim korisnicima u humanitatnoj vožnji vlakom Tin-Express.