Western priča Don Kihota

Ovogodišnje Donkihotovske ljetne večeri otvorit ćemo na senzacionalan i nesvakidašnji način – Western pričom Don Kihota! Bit će to pravi mali Divlji zapad kod Sesvete, u subotu 2. srpnja s početkom u 18 sati! 

 

Kao što ste i navikli, bit će moguće pokazno jahanje za sve posjetitelje od 18-20 sati po cijeni od 30 kn za djecu u 40 kuna za odrasle.

 

Ova će subota biti posebna jer će svi (članovi, volonteri, posjetitelji) biti obučeni u kaubojskom stilu. Imat ćemo malu radionicu i prezentaciju line dancea, pečenje kobasica na logorskoj vatri, besplatno fotkanje u okviru ”Wanted”,  moći ćete kupiti piće/sladoled u našem ”SALOONU” i još jaaaaaaaako puno toga! Nemojte se zaboraviti i vi maskirati kako bismo svi bili u istoj Wstern priči  Don Kihota! – ispričala je Marija Čorak, idejna začetnica posebne radionice na imanju.

 

Kako ne bi nikome bilo dosadno u pauzama od jahanja imat ćemo igre bacanja potkova, povlačenja užeta, skakanje u vrećama i kreativne radionice izrade suvenira za Udrugu Don Kihot. Ovo će biti i prvi vikend kada će mali posjetitelji moći dobiti i popuniti svoju Karticu malog jahača! Tko skupi 10 od ukupno 17 dolazaka na Donkihotovske ljetne večeri dobit će poseban paket Don Kihota, a oni koji skupe više od 15, dobit će još vrednije nagrade!

 

Neki naši rekviziti su već spremni, kao okvir za fotografiranje i značke za sve naše male kauboje.

 

 

Ovo je samo početak Donkihotovskih ljetnih večeri koje će trajati tijekom cijelog srpnja i kolovoza! Svakog petka i subote moći ćete nas posjetiti i družiti se s konjima i ostalim posjetiteljima od 18 do 22h uz posebne radionice i zabavu uz logorsku vatru.

Western (2)

 

Saznaj više o Donkihovotskim ljetnim večerima ovdje.

 

ljetne veceri20.6psd