Hvala vam na rekordnom broju donacija

Godina iza nas je po puno toga rekordna godina za Don Kihot. Izradom drenažnog jahališta omogućili djeci terapiju pomoću konja i za vrijeme lošeg vremena. Nakon povratka naše terapeutkinje Matee Drempetić, zajedno s terapeutkinjom Majom Vugom popunili smo maksimalno naše kapacitete i broj korisnika koji dolaze svakodnevno u našu udrugu na terapiju pomoću konja.

 

Ove godine smo imali još veći broj proslava rođendana, izleta djece vrtićke i školske dobi te smo tako povećali naše djelovanje u lokalnoj zajednici.

 

Grad Zagreb je sufinancirao dva naša projekta sa po 10.000 kuna. U projektu ‘Na leđima konja kroz prirodne znanosti’ u suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Dubrava smo potaknuli njihove korisnike na volontiranje te povećali njihovu kvalitetu svakodnevnog života. Projektom ‘Heroji prirode’ educirali smo učenike šestih razreda osnovnih škola s područja Sesveta o važnosti razvrstavanja otpada. Na zabavan način, kroz natjecanje, pokazali smo kako je jednostavno i dobro za okoliš odvojiti otpad koji smo koristili kako bi se mogao iskoristiti ponovo kao sirovina za nove stvari.

 

Posebno se zahvaljujemo svim tvrtkama i pojedincima koji su nam svojim donacijama pomogli u 2017. godini u radu naše udruge. Zbog vas idemo naprijed i zbog vas ćemo se još više truditi. Terapija pomoću konja nije službeno priznata i subvencionirana terapija od strane Republike Hrvatske, ali našim radom ćemo to promijeniti. Do tada svaka donacija pomaže da naša udruga ostane održiva organizacija za sve naše redovne i povremene korisnike.

 

Hvala tvrtkama na donaciji u 2017. godini:

Zamibo j.d.o.o.

Verdiš d.o.o.

Zagrebačke otpadne vode d.o.o.

Erste Card Club d.o.o.

Udruga terapijskog jahanja i hipoterapije ‘U korak s konjem’

 

…i svim drugim privatnim osobama koji su nam pomogli u radu.

 

Veselimo se druženju i cijele 2018. godine!