Stand up komedijom do novog jahališta

Uz pomoć Studija smijeha, ovog ponedjeljka organiziramo ‘Humanitarni stand up comedy show’ na koji dolazi čak devet komičatra.

>>> 16. ožujka 2015. 20:30, Hard Place (NSB)

Cijena ulaznice je 40kn i sav prikupljen novac će se uložiti u novo jahalište. Želja nam je da se terapija pomoću konja odvija na suhom jahalištu bez blata kako bi mogli našim jahačima omogućili kvalitetniju terapiju bez prekidanja. Djeci s teškoćama u razvoju kontinuirana terapija je nužna. Ulaznice možete kupiti na ulasku u Hard place.

Radovi na imanju su već započeli. Samo za poslove bagera koji će napraviti temelje dreniranog terena 20x40m Udruga treba izdvojiti preko deset tisuća kuna. Iz Udruge pozivaju sve koji mogu pomoći novčano, materijalom ili uslugama da se jave na mail donkihot@donkihot.hr.

– Jako nam je drago vidjeti kako ljudi pozitivno reagiraju na naš rad i pomažu koliko god mogu. Suradnja sa Studijom smijeha se dogodila sasvim slučajno, a njihov odaziv nas je iznimno razveselio. Dolazi čak devet komičara koji su se samoinicijativno odlučili priključiti akciji. Hvala i klubu Hard place na ustupljenom prostoru. Treba nam, po sadašnjim procjenama, oko 60 tisuća kuna za kompletno novo jahalište. Istina da je ovo zapravo kap u moru sredstava koji nam je potreban, ali mi smo uvijek skromni i znamo da malim koracima možemo napraviti velike stvari. – rekla je predsjednica Udruge Marita Mučić.

 

standup

Pozivamo Vas sve da se priključite i dođete sljedeći ponedjeljak u Hard Place na adresi Ulica Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu. Svojim dolaskom pomažete radu Udruge i djeci. Uvijek ste dobrodošli na imanje Don Kihota na Šimunčevečkoj cesti kraj Sesveta gdje se možete iz prve ruke upoznati s našim radom.

Lokacija događaja: