Tražimo nove volontere za prigodnu prodaju

Ovog tjedna imamo izložbu i prigodnu prodaju bojanki i bonova za jahanje u Kaufladnu Sesvete i Kauflandu Maksimir (Branimirova). Tražimo nove volontere koji će se priključiti našim postojećima na prodajnim štandovima. Dozvole za postavljanje štandova i prodaju u navedeno vrijeme su dobivene od centrale Kauflanda. (lokacije poslovnica)

Od volontera na štandu se očekuje da nenapadno i pristojno prilaze ljudima i upoznaju ih s radom Udruge, objasne kakve projekte radimo i za što skupljamo novac. Prodaju se bojanke i bonovi za jahanje (koje je potrebno posebno upisati i ovjeriti), za svaki prodani artikl se izdaje račun (blok račun, ručno).

Prigodna prodaja bojanki i bonova za jahanje (za građanstvo) bit će u:

  • četvrtak (27.8..)  i petak (28.8.) od 17 do 21 sat
  • subotu (29.8.) od 10 do 14 sati.

Na svakom štandu će uz novog volontera biti i postojeći volonter Udruge radi bolje komunikacije, organizacije i snalaženja. Na kraju je zadatak predati sve materijale ekipi volontera koja dan kasnije dolazi na istu lokaciju.

 

PRIJAVA: mailom s osobnim podacima na donkihot@donkihot.hr ili preko kontakt obrasca.

 

Sve dodatne informacije bit će javljene telefonom/mailom/uživo od koordinatora volontera nekoliko dana prije prigodne prodaje – u utorak u poslijepodnevnim satima u zagrebačkoj Dubravi.

 

 

IMG_3217

Novi volonteri će na projektu raditi s postojećim volonterima i članovima Udruge. Na taj način će stjecati nova poznanstva, razmjenjivati iskustva, upoznati se s radom i volontiranjem Udruge iz prve ruke te nastaviti suradnju s Udrugom ovisno o svojim mogućnostima i željama.

Cilj akcije i prodajnih štandova je prikupljanje dodatnih sredstava za izgradnju jahališta Udruge Don Kihot. S tim će naši korisnici (djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom) imati kvalitetniju i kontinuiranu terapiju pomoću konja.

IMG_3186