VIDEO: Ples s konjima 2016

Prošlu nedjelju, 12.  lipnja, nastavili smo našu tradiciju i održali još jedan Ples s konjima! To je naša velika  priča koju su izveli naši korisnici i volonteri te svima prezentirali svoje vještine i znanja naučene u protekloj godini.

 

”Ples s konjima’ je predstava gdje će naši mali jahači, naši volonteri i naši konji pokazati što znaju. Odjeveni u stilu18-tog stojeća, uz glazbu, otplesati ćemo vam pravi mali kur, samo onako kako mi to znamo. Uz koreografiju koju smo pažljivo uvježbali te naše prelijepe jahače i jahačice odjevene u raskošne kostime, ne može izostati jedan savršen dan da zavirite u Udrugu Don Kihot i otkrijete u kakvom malom raju na zemlji se nalazimo, u ovo proljetno vrijeme, te što točno radimo u našem malom raju.’ – rekla je Melita Majhut, članica Udruge i idejna začetnica projekta Plesa s konjima.

 

 

Hvala svima koji su sudjelovali i naravno Vama koji ste bili najveća podrška. Diana Čorak je snimala video, a Filip Martinčević uredio kako bismo se svi mogli sjećati našeg plesa s konjima!