Don Kihot humanitarna večera

Pridružite nam se na humanitarnoj večeri u četvrtak 13.4. u Restoranu Lanterna na Dolcu i uz finu zagrebačku hranu pomozite radu naše udruge.

 

Humanitarna večera će biti 13. travnja od 19:30, u Lanterni na Dolcu, Opatovina 31 u Zagrebu.

 

Pripremili smo vam večeru s tri slijeda jela (predjelo, glavno jelo i desert) i čaša pjenušca za 140 kuna po osobi, čime direktno pomažete radu naše udruge. Lanterna na Dolcu je restoran koji nudi vrhunsku hranu i vina, nalazi se u najstarijoj ulici u Zagrebu u podrumu starom preko 300 godina. Poslužuju svježu hranu od namirnica s Dolca sa starim zagrebačkim receptima kojima su dodali svoj novi štih.

 

Nakon izgradnje novog jahališta kojeg smo uspjeli ostvariti uz pomoć svih vas i pomoć trvtki donatora, sljedeća velika želja nam je obnoviti jahaću opremu i omogućiti primanje novih jahača u naš program terapija pomoću konja.

 

Rezervirajte svoje mjesto na donkihot@donkihot.hr i odaberite jedan od menija:

 

Vegetarijanski menu:

  • Polpete od riže i bućinih sjemenki s pireom od graha
  • Toplo hladna salata s povrćem (grašak, rikula, kukuruz, paprika…) i pommes od mrkve
  • Panna Cotta s malinama

 

Mesni menu:

  • Juha od govedine s komadićima mesa i trakicama povrća
  • Medaljoni lungića, umak od pršuta i kadulje s kroketima
  • Pita od limuna i limete

 

Lijepo se obucite, sredite i vidimo se u četvrtak u Lanterni na Dolcu – na druženju bez blatnih čizmi.

 

Upoznajte Lanternu na Dolcu
Restoran je otvoren 10. rujna 2010. godine. Od početka su dvojica braće Tomislav i Ivan imali isti cilj – u centru grada ponuditi tradicionalna zagrebačka jela po pristupačnim cijenama i ugodnu obiteljsku atmosferu. U vrlo kratkom vremenu za Lanternu na Dolcu se čulo i do Londona. Svako jutro namirnice nabavljamo od kumica s Dolca i zato možemo garantirati da je svaki sastojak jela svjež!