Pozivamo sve na donacije u obliku hrane za konje

Tko nas još uvijek nije upoznao, u Udruzi na Šimunčevečkoj cesti (Sesvete) brinemo o pet konja koji se koriste za terapiju pomoću konja za djecu s teškoćama u razvoju. Ulažemo velike napore u skupljanju sredstava i materijala za izgradnju novog jahališta čija se cijena, ovisno o izvedbi, kreće preko 60 tisuća kuna.

Ovim putem pozivamo sve obrte, tvrtke, poljoprivredne zadruge i privatne obitelji na donaciju u obliku hrane za konje. Dobrodošle su sve vrste donacije od sijena, zobi, kukuruza, suncokreta do mrkvi i jabuka. Na taj način ćemo novčana sredstva prenamijeniti za izgradnju jahališta i omogućiti terapiju pomoću konja bez blata i po svim vremenskim uvjetima i u što kraćem roku.

Za sve upite budite slobodni nazvati predsjednicu Udruge Maritu Mučić: 097 7131 719.

IMG_211malo

U Udruzi trenutno imamo tridesetak volontera od kojih je Maja Vuga nominirana za Volonterski Oskar Volonterskog centra Zagreb (glasovanje traje na www.vcz.hr/oskar). Uspjeh Udruge pokazuje i aplikacija na projekte Europske unije kao i povećanje broja novih jahača (djece s teškoćama u razvoju).  

Za sve donacije u novčanim sredstvima tvrtke se mogu obratiti na donkihot@donkihot.hr, privatne osobe mogu donirati preko žiro-računa HR8723400091110409752 (PBZ).

Hvala Vam što podržavate rad Udruge Don Kihot i širite priču o terapiji pomoću konja, volonterizmu i društveno odgovornom djelovanju!