Razveseli najdraže Kalendarom za 2017

kanedar169

 

Donacijom pomozi Don Kihotu, a mi ti zauzvrat darujemo Kalendar za 2017. godinu i bojanku Ljubavna priča. Ove godine pokloni ljubav, pokloni kalendar koji će trajati cijelu godinu, a s kojim pomažeš radu naše Udruge. Tu je i bojanka Maro i Shani – ljubavna priča, koja je savršen poklon najmlađima, a prikazuje naše konje, imanje i priču o ljubavi.

 

Udruga Don Kihot se bavi terapijama pomoću konja i (re)habilitacijom djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Trenutno na imanju u Sesvetama imamo ukupno osam konja pomoću kojih redovito pomažemo 30-ak naših stalnih korisnika i još 20-ak povremenih. Osim same terapije pomoću konja, udruga radi edukacije i radionice za širu zajednicu kroz primjer održivog imanja, recikliranjem otpada, humanim čuvanjem i brigom o životinjama, uzgajanjem povrća u eko vrtu. Na taj način nas mjesečno posjeti gotovo tisuću ljudi. Otvoreni smo za sve vrste volontiranja, posjete škola i vrtića i dajemo priliku mladima i starijima da ispune svoje vrijeme pomaganjem marginaliziranim skupinama društva. Najvažnija nam je inkluzija, odnosno uključivanje djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u zajednicu i druženje na radionicama sa svim ostalim posjetiteljima naše Udruge. Donacijom pomozite da nastavimo naš uspješan rad i u 2017. godini.

 

Primjerak bojanke i kalendara možete dobiti poštom (uz poštarinu od 15kn), preuzeti na imanju Don Kihot (Šimunčevečka cesta, Sesvete) ili u centru Zagreba u Cafe Sjedi 5 (Ulica Ivana Tkalčića 84) besplatno.

 

 

  • Kalendar za 2017. godinu 40kn
  • bojanka Ljubavna priča  25kn
  • ručno izrađeni magnet (konjić veći)  20kn
  • ručno izrađen magnet manji 10kn
  • drvena kuglica za bor s božićnom porukom 10kn

 

Napisani iznosi su minimalne donacije koje možete uplatiti direktno na žiro-račun udruge (IBAN: HR8723400091110409752) ili ubaciti u donatorsku kutiju na lokacijama, ali vaš iznos može biti i veći.

 

Kalendar za 2017 godinu:

  • dimenzija 44x31cm
  • 12 stranica u boji, za svaki mjesec posebno + naslovna stranica
  • uvez po dužoj strani (vodoravno)

 

Bojaka Ljubavna priča:

 

Vašom donacijom ćete pomoći uspješne i kvalitetne terapije pomoću konja za sve naše korisnike, a mi ćemo vam se zahvaliti poklonom koji će vam trajati cijelu godinu. Upišite svoje podatke ispod, odaberite poklone i mi ćemo vam poslati na mail podatke za uplatu donacije. Ili dođite na naše imanje Šimunčevečka cesta u Sesvetama, odnosno Cafe Sjedi 5 u Zagrebu (Tkalčićeva 84) i donirajte gotovinom.

 

[ninja_form id=10]

 

kalendar2

 

bojanka2