Vikend pečenih krumpira

Osim besplatnih pečenih krumpira, kuhanog vina i čaja, Udruga organizira timarenje konja, hranjenje jabukama i mrkvama, jahanje te natjecanje u izradi snjegovića.

Intenzivno radimo na podizanju svijesti važnosti terapije pomoću konja, volontiranja i brige za životinje. Ovog vikenda, 3. i 4. siječnja 2015 godine organiziramo Vikend pečenih krumpira kako bi se što veći broj ljudi upoznao s njihovim radom na imanju na Šimunčevečkoj cesti kraj Sesveta (Dobrodol). Pečeni krumpir, čaj i kuhano vino će biti besplatno za sve. Posjetitelji će imati priliku pomoći oko brige za konje timarenjem, hranjenjem jabukama i mrkvama, sedlanjem i kasnije jahati jednog od konja. Drugi će moći sudjelovati u natjecanju u izradi snjegovića, vađenju vode iz bunara ili pomagati oko ostalih poslova na imanju.

vikendpecenihkrumpira

Imanje ima grijani dnevni boravak za odmor od igre i hladnoće. Nastavlja se i akcija poticanja donacija u prosincu i siječnju. Svakome tko donira Udruzi, Udruga će se zahvaliti kalendarom za 2015 godinu. Kalendar je donacija tvrtke Primat RD iz Zagreba, veličine A4 i sastoji se od trinaest fotografija konja.

Za sve koji nemaju priliku doći na imanje u Šimunčevec, svoj primjerak kalendara mogu dobiti poštom. Sve se informacije nalaze se ovdje.

Za sve donacije se tvrtke mogu obratiti na donkihot@donkihot.hr, privatne osobe mogu donirati preko žiro-računa HR8723400091110409752 (PBZ).