Diana Čorak

Jedna od naših najaktivnijih volonterki Diana Čorak, u siječnju 2016. godine je postala redovni član Udruge. Naša Diana se ističe po svojoj iskrenosti, marljivosti i velikoj želji za pomaganjem drugima. To najbolje govori činjenica da je na imanju skoro svaki dan kad god ima vremena od fakulteta, hobija i ostalih obveza.

Inače, Diana volontira zajedno sa svojom sestrom Marijom Čorak o kojoj ste već mogli čitati. “Diplomirala sam na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (skroz cool: mag. ing. el. techn. inf.), ali volim i sport. Od četrnaeste godine trenirala sam rukomet, a sad već nešto više od godinu dana plešem u Plesnom studiu Celtic Fantasy irski step.” – kaže Diana.

Diana (7)

Kaže kako ima jako malo slobodnog vremena i voli ga iskoristiti za putovanja, čitanje knjiga i slikanje. Prije dolaska u Don Kihot početkom godine, započela je s volontiranjem u Krilima u 2014. godini.

“Obožavam životinje i prirodu i zato sam u Don Kihotu našla svoj mir, jer osim što mogu uživati u onom što volim imam priliku pomoć drugima, a to mi jako puno znači.”

Drago nam je Diana dio našeg volonterskog tima! Samo naprijed.